Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta

 

 

SLUTA SLUTA SLUTA

Sluta be mig, sluta se mig

Jag vill varken eller inget alls

känna någonting, älska ingenting

Slut händer runt slutna ögon

alla ser ingenting bakom stängda ögonlock

bara sluta.

 

 

 




Fri vers av undefined
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-22 23:40



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
Oj, Jag tycke den var fantastisk ^^
Kaotisk och vemodig.
Jag vet precis hur det är D:
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

undefined