Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
strunt, strunt och ännu mer strunt.


du, jag och alkohol är ingen bra kombination!

Fast att jag lovade så kunde jag inte hålla mig

din dragningskraft är allt för stark

Det spelar ingen roll vad som är är omkring mig jag börjar ändå tänka på det, använda det, blir berusad av det.

Men du påverkar mig som ingen annnan

Alkohol är fan livsfarligt. Nästan lika farligt som kärlek.

men ingenting är farligare än dig. 




Övriga genrer av undefined
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-30 23:46



Bookmark and Share


  Fredric
Strunt må det vara.. men va jag känner igen mig.. livsfarligt...
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

undefined