Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

98 7 och 8

 

Fötterna landar

själen flyger vidare

vyn sjunker

in 

mot ögats botten

frid

ljus i tusental

absorberar Kärleken

endast hjärtat hör

Stillheten inifrån

hörs från höjden

där utsidan inväntar

nattens magiska gryning




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 424 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-04-29 13:53



Bookmark and Share


  J A Nicander
Härlig lek med motsatser. Känns glad och frigjord.
2008-05-03

  Thommy
Åå, så fint skrivet, gillades.
2008-05-02

  aol
så fridfullt vackert
2008-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Välkommen tillbaka!
Du verkar laddad med stjärnstoff.

Ja, \"endast hjärtat\"...
2008-05-01

  Lejonhjärtas poesi
Jag känner igen känslan i nattens magiska gryning i den tid som är nu, låter orden smälta i morgonstunden in och sover så gott i drömmen och i verkligheten min, tänk det är vår och värmens vindar framtids skördar sår.
2008-05-01

  häxanmara
Så fint skrivet vännen..

Kram
2008-04-30

    Lindizz
så innerligt vackra rader, känner en frid o harmoni i dina poetiska ord. Kanon!
2008-04-29

  Elaine.S VIP
En uppslukande stund..känns lugnande ett läsa dessa rader...
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du