Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är varken jazz eller hårdrock, det är en oavbörjad epistel


Jag tar ställning, händerna på köksbordet










Jag vill förbjuda

allting som har


en menligt censurerande



effekt på verkligheten.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-30 10:03



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Det kan jag slå näven i bordet på!

;o)
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP