Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt rum

En nytt rum vaknar

 känner det i hjärtats själ

 

Vår, ny kärlekstid




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-01 11:30



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Jätte fint!!!
2008-05-02

    eva m h
Vacker hoppfull vårhaiku!
2008-05-01

  Maria T
En underbar liten vårhaiku
2008-05-01

  devilsangel
Känner postiva vibbar i denna texten...skön känsla...våren är ljuset och då vänder det för många..kram!
2008-05-01

    Lindizz
Fint, som en ton av vårkänslor.
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg