Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
And every place, sake and thing reminds me of you


autopilot

Och även om det var längesedan
(fler dagar än jag kan räkna)
så kan en
tegelplatta
påminna mig
om er

Gröna blad som smeker teglet
Skrapar strävt
och solen som speglades i
vattenpölar på bortglömda parkeringar
och kan man bli kär i ett minne?

Och precis så är det
Dagar som denna när de invecklade mönstrena
spirar i min hjärna
Tar Över Spakarna
Autopilot och Kontroll
Jag har ingen

Nyser och kliar är allergisk
mot damm och ögonen tåras
men det är varken för nickelörhängena eller pollen
Det är för minnen jag inte visste
att jag hade kvar




Fri vers av Limestoned
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-01 13:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
aaaah, dsssa ord smeker likt sammet
i min utmärglade själ
texter som dessa gör min dag
till ett minne att vårda
2008-06-16

  Il poeta della luna
En vacker dikt - om något vi alla har,
något vi alla upplevt; i alla fall jag
Gillar ditt sätt att skriva(!)
Bra!

Patrik [läs gärna någon av mina texter - kanske \"den nyknutna snaran...\"]
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned