Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alkiis.

Och så blev det sån där läskig helyllestämning
och jag fes bara för att förstöra den
och senare visade sig att vår helyllestämning hade varit utspädd
med alkohol hela tiden för
pappa var alkoholist.
Alkiiis pååå systembooolaget brukade jag skrika åt honom
och smälla i dörren och han
fattade ju varför, men det gjorde inte saken bättre.
Det blev en vinare till.
Han blev ju alltid så kåt när han tänkte på vin.
\"Bordeaux, Bin 555, that\'s nice\"




Fri vers av Limestoned
Läst 447 gånger
Publicerad 2008-05-01 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned