Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fan att allting ska vara så jäkla svårt.


Du kanske finner mig patetisk men jag älskar dig ändå




Pappershjärtan
kan inte rädda oss denna gång
brinner bara upp
när du tänder eld på känslorna

Kanske kan jag lära mig att älska någon

medan du ligger där
med någon annans kind gentemot din
fast nu är det väl så, att mitt hjärta kanske slutar slå
nu när vi inte kan gå tillbaka inget har förändrats


låt mig gå




Fri vers av Oprofessionell
Läst 1043 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2008-05-01 21:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
nu när vi inte kan gå tillbaka inget har förändrats

det är en rätt sanslös mening
det må jag då säga
2008-08-17

    Wewill
fantastiskt duktigt skrivet :)
2008-08-12

    Sundance Kid
jorå det här var bra. jag har lite problem med tempot, speciellt i slutet men det är inget allvarlig. återigen: det var bra
2008-07-12

  Poesio
Jag kan inte sluta läsa den här dikten!!
2008-06-16

  Poesio
man vill bara kyssa dina fingrar! Hur fint kan man skriva?
2008-06-15

    pladask
skirt och vackert.
2008-05-25

  Solgladje
Så känslostark. Inga problem att känna igen sig i.
Inlevelsefull.
Kram Solgladje
2008-05-20

  Whytina
Underbar! *bokärkes*
2008-05-16

    hymerito
Jag har inte varit lika aktiv på poeter.se den senaste tiden av olika anledningar. När jag läser detta vet jag vad jag har gått miste om! Riktigt bra skrivet! Underbart!
2008-05-15

    ej medlem längre
vackert som få
2008-05-10

    Lindizz
smärtsam och känslofylld, tycker mycket om första delen, mycket fin text.
2008-05-02

  Carola Zettergren
Aj suveränt poetat med nerv och känsla!!
grattis och applåd!!!
2008-05-02

    Mr.painter
Super
2008-05-02

  Il poeta della luna
Smärtsam och känslofylld text,
som i alla fall fångar mig och mina tankar
En välskriven text med skön stegring i allvar,
med början med oskyldiga pappershjärtan
Bra skriven!

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-05-02

    amorfati
Jag gillar den lätt definitiva stämningen i dina ord. det inledande & förstår jag inte riktigt, men jag gillar diktens avslut, den vädjande. den är vacker, klar och så där fundersamt framåtsyftande.
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell