Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pulverregn




mjukt
ljusgrått
gryningsljus

och
fyra blodröda ballonger
som håller upp mitt
tunga
hjärta

i duggregnet
mjukt pulverregn

och
mitt hjärta
lättar




Fri vers av Aisha VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-05-02 16:03



Bookmark and Share


  Aquarius
väldigt vackert!
2009-06-07

  blaite
Shit va bra..
2009-05-12

  Quasimodo
Här lyfter och lättar känslan stillsamt i gryningsljuset i sköna rader!!
2008-08-26

  Cadena
Jag suckar...Å så vackert och precist.
2008-05-03

  Agnes Scott
Sprött och med känsla av att bli befriad. Jag fångades av titeln som låter så otroligt poetiskt vacker!
2008-05-02

  Aida*
Jag är en av de ballongerna.
En stabil pelare för ditt hjärtas poesi ...
2008-05-02

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-02

    Solros
Så underbart vackert!
Bilden var verkligen passande och otroligt fin!
2008-05-02

  devilsangel
Helt underbart diktat!!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP