Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en reflektion från soffan där längst in i hörnet


Det är jag som är bandet

 

 

 

det var något speciellt i luften ikväll
ingen vanlig spelning
något magiskt höll på att hända
blickarna,
han fick aldrig nog av blickarna
när han stämde sin gitarr
pickade mic

han var tidig och baren bjöd på öl
gick ut och tog en cigg
och blickarna
högtalarna ekade av populärmusik
upprymd dansade han ut genom dörren
lite lattjo så där

det var ju han som var bandet

 




Övriga genrer av Laijza
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-04 09:27



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
ledigt, som rock&roll, i slarvig tonträff. sitter säkert som en fimp i gipan
2008-05-13

  aol
gillas bravo
2008-05-05

  Michaela Dutius
En mycket härlig och poetisk reflektion från soffan
2008-05-04

    Melona
applåderar

skitbra skrivet!

yo och yeah
rock n roll dude
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang