Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas...

Vandrar i skogens glänta

över stock och sten

 

hör från träden fåglarnas sång av glädje

 

Vandrar i solens strålar

 upptäcker en ensam svan

 

ser vattnet blänka likt en glittrande spegel

 

Vandrar

känner glädje i bröstet

tar till mig kraften

 

andas...




Fri vers av Cajsa
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-04 14:55



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Fin naturdikt
Med skön känsla
och vackra uppmålade bilder
Bra(!)

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-05-04

    Maria Malm
Gott att kunna hämta kraft i naturen..
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg