Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i det yttre manifesteras det inre.. ? förhoppningsvis eller till ens fasa? mm där kommer hopp drömmar rädslor och oro in och ställer huvet på sne och kroppen i försvar. Röja flytt röja plats röja väg för nytt


Hornblås

 

~~

Röja flytt röja plats röja väg för nytt

[ Välkommen Vär'r'r'r'r'rlden ! ! ! ]

Hornblåsarhörnen Vandras baklänges

på försök

på försök

på försök

beseglar jag ödet med kedja

 

nu som tröst i brist på röst - nord väst syd öst

hornblåset larmar: Sluta.. sluta att bedja

 

och minnet av dig förs i hamn

bäddas in i skimrande siden svart

Nu natten är lagd till vila

Månen nöjd i sin egen famn

och asken i hjärtat är satt

Ty dagen gryr och timman ila

 

och värmen från dig för mig hem

för mig hem

 

Hem till en väntande livsskaparsmedja

Röja flytt röja plats röja väg för nytt

~~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri