Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"En av pedagogens många uppgifter blir då att se individen i gruppen..."


I klassrummet



lyssna

blickarna ber på ett annat språk


hör du?

som takdropp i storstan




Fri vers av Alfie M
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-22 11:39



Bookmark and Share


  Quasimodo
Talande för alla språk som finna och för det språk vi har !!!
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M