Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så nära sökte vi i gryningen



fann vår längtans trevnader
sökte under nattvarma skuggspelor
rustade vi lakan med älskogs dofta njutningar
begärelsens skirheta uppenbaror

sökte vi före gryningen
före gryningen
sökte vi

nynnade vi steglösas vägvisor
vrider sej flöjten i brännheta tonarter
som ett änglaskimmer av uppvindars smeknader
vävde vi solsidens oskyla lustnader

fann vi före skymningen
före skymningen
fann vi






Fri vers av Ronny Berk
Läst 633 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-06-14 08:24



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
vävde vi solsidens oskyla lustnader


______________!!!!!!!!!!!!!!!
2015-02-14

    vide
vackra, färgrika ordskapelser använder du!!!
2008-06-24

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-17

  Elaine.S VIP
Att söka och finna...passion, vackert...
2008-06-14

  Maria Zena Viklund
så vackert!
2008-06-14

  SusanneStrömstedt
Du skriver vackert som vanligt....
2008-06-14

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oh, så härligt vackert!
Skönt att få läsa lite av dig igen :)
2008-06-14

  Thirre
Det bästa jag läst på länge. Applåd!
2008-06-14

  korpfjäder
Ordlekar och tungvändningar i den högre skolan!
Och bilden är ju också något av en akrobatisk akt!
2008-06-14

  devilsangel
Gudars vad vackert...sitter här och myser vid läsningen...
2008-06-14

  anits VIP
Underbart och vackert
den berör mycket
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk