Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckslag

Mörka moln försvinner

klumpar i hjärtat smälter

 

hjärtat börjar slå lycka




Fri vers av Cajsa
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-06 16:52



Bookmark and Share


  Annmargreta
Mycket vackert och lyckligt!

Har inte sett dina texter på min senaste tiden!
2008-05-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert hur det mörka förvandlas till lyckans ljus. Mycket fint/B
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg