Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epicentrum av en sorg


Torontos skuggiga stadsbotten

passadvindar

ett gatukök bland duvorna

klipp klapp klipp klapp-stråk av parfym



På Kingstreet west

där man har handen full av muggkaffe

och en karriär

upptäckte jag mig vara vilse

hur länge hade jag gått åt fel håll?

länge!

insikten föll som flygbrev

kastade, vinglösa från

byggnader imiterarandes bergsmassiv

och molnbankar



spegelbilden suddades ut

som kladdkrita mot glasfasaderna





























Fri vers av Alfie M
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-07 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M