Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. buren brygga ormatrygga :) symbolbelägrat smycke hittat gjort och buret stort.. Nu ska nytt skinn till....


I ormen står Stiarna





~~

sten
åldrig rand
sand tryggegul
pressad

tidatand
ormaband

följa smidig
stjärnas status

grand förtidig

vit i gnistefrid
sin runstigsorm av
lyster budskap

gränsen
giva taga
samvetskänsel

återgift

ormadrift
valvet givet ljusdis
stenavalv
halva gnejsadu

mot läder
hud mot hud

sten mot hjärta
sorgebud
eldar i fossil
orm är jag i mitten

ömsa ömsom ömt
ömsom lömskt
ömsom drömskt

ur sandavittring

pressa suga marken svart
bliv kvar
se växa skina
slingra natt

ljus ur svartgnejsfaunas minne
mönster skapa liv


ormens tid förbi
leva över sinne

stiarna lys min skatt
lys min mark
lys mig matt
stiarna lys mig stark

runa bäres läder
nära
hud mot hud
sten mot hjärta

gnejsens rand
ormaband
sorgebud

sorgebud
själen inne

stiarna lys mig
lys mig vit
segra över minne
~~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 351 gånger
Publicerad 2008-05-07 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri