Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens fösta blottare

 

naiva känslor
fångar upp vårens sol
nakna axlars orubblighet
misströstas vita ben
i solbrunsfärgad
nylon




Fri vers av Laijza
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-07 20:00



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Våren är en härlig tid!
... om man inte är för ensam
mitt bland alla dessa smärtsamt vackra intryck
som värmen lockar fram ...
2008-05-07

  Michaela Dutius
solbrunsfärgad nylon är inte så dumt du så här när benen är vintervita .
Väl poetat!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang