Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårdoftande fantasi


Häggens sång

I häggen står
en doftande kör
med ångande sång
av kårar

ljuset bor
i varje tår
där valven väver
sina bågar

livet springer
och döden går
häggars händer
bär tidens bårar




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-09 19:50



Bookmark and Share


    Maria Malm
Väldoftande och vackert.
2008-05-11

  * Ammi *
underbara rader ..
2008-05-11

  Michaela Dutius
Ja, mitt i det prunkande skira nyfödda gröna- bor redan döden.
2008-05-10

  anits VIP
Underbar poesi
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö