Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte bara för kärlekens skull...

Hon tittade på honom
med ärliga ögon
för att få förklara,
för att se om han förstod...


...Det är inte för kärleken skull
som jag hyser känslor för dig,
ej heller saknaden
av närhet.

Det är inte heller
för att fylla ett tomrum,
utan
bara just att jag älskar dig....

 

...och hon log ikapp med hjärtat.




Fri vers av ia VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-11 21:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För din egen skull med andra ord.
För hans egen skull.
Ljuvt!
2008-05-19

  J A Nicander
Denna var väldigt speciell. Kanske just eftersom du skrivit den som en monolog med honom tyst i förgrunden. Du har hittat starka berörande ord/förklaringar som sätter sina spår i hjärtat. Väldigt väldigt bra!Bokmärkes utan en tvekan.
2008-05-11

  Nasrin
mycket vackert och poetisk!
2008-05-11

  prinscess VIP
mycket vacker poesi
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP