Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IS! jag behöver is för att svalka mig



du sa så igår.
jag råkade väl lägga min hand på ditt ben,
för att sedan böja mig frammåt för att kyssa dig.
men blev bortryckt
suck.

teater..



frågan är vad som skulle hända om ingen ryckte bort mig.
om det inte fanns någon där hemma som fick mig att backa tillbaka
om jag inte hade någon som sa åt mig att det var fel

skulle det vara du och jag då?






Fri vers av öppettid
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-13 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

öppettid