Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

Skrik och tystna igen.
Tänk, tänk om och fundera.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-06-25 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den för mig att fundera, den giver mig ny inspiration, en gäll röst sjunger.

Förresten så kanske det skulle passa bättre med tystnad än tystna
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema