Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


DEN JAG ALDRIG KOMMER FÅ

DEN JAG ALDRIG KOMMER FÅ

Om du kunde se mig nu
Se hur jag såg på dig
Om du bara bad mig nu
Om att du skulle få vara med mig
Men det är ingen mer än jag som vet
Att jag gråter efter dig när ingen ser
Mitt hjärta exploderar när du ler
Jag orkar inte känna så här nåt mer

Mitt hjärta gav sig av på upptäcktsfärd
Och sen dess är du den enda i min värld
Det är för dig som mitt hjärta börjat slå
Men du är den som jag aldrig kommer få

Om du kunde höra mig
Höra hur jag gråter efter dig
Om du bara kom till mig
För att torka bort tårarna på mig
Men det är ingen mer än jag som vet
Alla gånger som längtan i mig slet
Åh, jag önskar att du nån gång ser
Att jag älskar dig mer och mer

Mitt hjärta gav sig av på upptäcktsfärd
Och sen dess är du den enda i min värld
Det är för dig som mitt hjärta börjat slå
Men du är den som jag aldrig kommer få




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 705 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-14 16:40



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
ärligt och bra!

hittade dig via kentforumet, hehe!
2009-11-05

  Sorgsenheten
Du skriver så otroligt fint, man känner verkligen igen sig. Jag rent ut av älskar dina texter, gråter när jag läser denna.

Kram / M
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten