endel.. ; .. kommer för nära.. kom för nära.. "kom.. nära, eller inte alls" Vad vet man.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
endel.. ; .. kommer för nära.. kom för nära.. "kom.. nära, eller inte alls" Vad vet man..


cavingtime

 

vet inte ens om

grottväggarna blöder

händerna är trasiga 

mörkret skyddar

ljus sipprar in

grottan är

säker för 

dig mig

båda 

 

vet bara

 

min värld är inte som din 

hur än gärna jag vill önska

hur än gärna jag vill förstå

hur än gärna jag vill bli trodd

hur än gärna jag tror 

förstår

önskar 

min värld är inte som din

 

vet inte ens om

det är viktigt att veta att

min värld är inte som din

 

så enkelt att endast

respektera 

 

Cavingtime - min tid för mig i min värld av ego

Cavingtime - din tid för dig i din värld av ego

Cavingtime - vår tid för oss i våra världar av egon

min värld är inte som din

 

Cavingtime

när jag inte vet

vill veta 

men vet

 

 

min värld är inte som din

min värld är inte som din

min värld är inte som din

min värld är inte som din

min värld är inte som din

min värld är inte som din

 

 

min värld är inte som din

just för att vi inte

ska veta

allt

?

 

därför vet jag inget

alls 

bara tror

min värld är inte som din

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 06:59



Bookmark and Share


  Pontus W.U
förbaskat snyggt! mäkta imponerad
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri