Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråhetens regn

Stilla går jag

gråhetens regn faller

 

låter tårarna rinna

 

Stilla går jag

åskans mörkdånade knaller

 

låter smärtan vinna

 

 

Stilla går jag

ser ljuset för en ögonblicks sekund

stannar, väntar

fångar




Fri vers av Cajsa
Läst 283 gånger
Publicerad 2008-05-16 11:37



Bookmark and Share


  stefan.g
Skönt text......Bra skriven!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg