Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinkar till svar

Stilla i natt

stjärnor gnistra och glimma

 

mångubbe blinkar till svar

 

Vinden vaggar blommor

gräs på ängen vajar

 

björkkronor vinkar till svar

 

Båtar mot strand 

vågor mot klippor slår

 

 Havsgud vinkar till svar

 

Ja, nu börjar livet på nytt...




Fri vers av Cajsa
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-17 11:06



Bookmark and Share


  Annmargreta
Mysigt skrivet, härligt!
2008-05-17

    Maria Malm
Fint och hoppfullt!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg