Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröjd för kärleken

 Solbeklädda vingar

glädje av godhetens fe

 

hjärta  i kärlekens land

 

Änglaspelande toner

hopp av trygghetens stjärna

 

själ i kärlekens land

 

 

Kärlekens land

 

fröjd för hjärtat

stannar i själen




Fri vers av Cajsa
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-19 10:44



Bookmark and Share


    Lindizz
Javisst är kärleken en fröjd för själ och hjärta. vackert !
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg