Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Life on mars

 

 

 

 

än idag, trots alla hundra år som passerat tänker jag på dig
bländad av den bättre känslan av ditt salt
på mina läppar
offrad av dina toner överfölls mina zoner njutsamt

 

nätterna var långa och jag undrade alltid hur du smakade
på morgonen, hur ditt intill mitt reagerade om du fingrade
på min mage
livstid av fångenskap var jag plötsligt främling för friheten

 

och alla miljoner stenar som bara låg och väntade
efterlevde ingenting och med tristess torkade mars fram
och allt slutade vara
befallande överföll jag mig själv i hopp om att få känna

 

blinka lilla stjärna där
på min himmel är varje stjärna döpt efter orden som lämnade dina läppar
varje stjärna har jag låtit dig skänka mig som ett tack

 

and goodbye

 




Fri vers av Laijza
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-20 09:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Otroligt vacker häjer sig den här texten skyhögt.
Du skriver alltid bra men här har du slagit dig själv.
2008-05-22

    Göte Holmlund
djävligt vacker..mkt kärlek i den..offrad av dina toner överfölls mina zoner..skulle bli en cool refräng
2008-05-20

    Melona
\"bländad av ditt salt mot mina läppar\"
- vilken frasig munsbit, snyggt och läckert rakt igenom!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang