Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanilj



i mellersta riket
din hand

emot guld




Övriga genrer av Smultris
Läst 724 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-21 01:59



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
snyggt!
2008-05-23

  Måna N. Berger
Så lite, så oerhört mycket; en tungspets leker i handflatans mönster...
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris