Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljus och mörker


Aspen

Aspen andas
som vaggor i bladen
ser dina händer,
hässja i vinden

i armarna
skrattar ljuset
en ringlande,
fasetternas fjäril

i mörka mullen
krälande rötter
gnager, på barkens ben
åldern är den som mättas




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 366 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-21 09:22



Bookmark and Share


  mayhem and order
Oj den här var bra!
Polariteten är framstående och så sammanlänkat till ett ändå.
2008-05-22

  Michaela Dutius
Ljus och mörker möts i en härlig orddans
2008-05-22

    Cajsa
Bra skrivet, bra kombination av ljus och mörker
2008-05-21

  anits VIP
Underbar vacker poesi
Blundar känner ljuset
bli till mörker vackert
2008-05-21

    Maria Malm
Både ljus, mörker och rörelse förenas i dikten..snyggt..
2008-05-21

  Tess the mess
jättefin rytm i den här texten. om jag var aspen skulle jag vara mycket smickrad:)
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö