Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många år

 

även jag har mina onsdagar
halva veckan har gått
halva förbannelsen kvar

 

 

 

jag har överlevt
genom trånga passager  
smälte alltid in
som en godmodig lättja

fann tröst i små ord
med stora bokstäver
det gjorde ont

mina läppar kunde inte fly
utan att någonsin bejaka
var jag ändå alltid en rymling
som om det nu vore
enda kärleken
jag blev uppfylld med

 

så tack måndag
tack tisdag
så kom jävla onsdag
och jag hatar dig
igen


när mödor fann sans
och motvind i mina lockar
finner jag mig med
kroppslösa äventyrligheter
och snackar oändligheter
i små askar av fuckigheter

slå in mig igen

 

så mata mig du
med det som lugnar
mata mig du
med det jag inte vill tro på
ändå

 

 

torsdag
är bara en tid

 

 

 




Fri vers av Laijza
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2008-05-22 19:54



Bookmark and Share


  Jer
Kul att denna blev upptäckt. Grattis.

så mata mig du
med det som lugnar
mata mig du
med det jag inte vill tro på
ändå


Kontrastens kontrast.
2009-07-31

  Sanningsägaren VIP
Gud så jäkla bra
Underbar text
Den gick rakt in
tackar för den och
bokmärker!
Åsa
2008-05-31

  Michaela Dutius
Trots allt - är ord som jag upplever genom din text
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang