Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragil



i skymning
körbärsblommors fall

vidjan kring midjan om linden
och  björken lämnar  avtryck som är svåra att gömma i vridande vindar

men inget suddas nånsin ut från ödets saga
för himlen såg björken med vidjan om linden
denna midnatts dystra vårvals

i skymningen
under körsbärsblommors fall




Övriga genrer av Smultris
Läst 792 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-24 00:38



Bookmark and Share


  Tess the mess
Du har verkligen en takt i dina ord som är rätt unik.
Det märks att det är du som äger ditt språk och inte det som äger dig.
2008-07-09

  wayward - taiga
hur tunt är ett vitt liv strax ovan en linning där både lust och olust mjölkar ett solar plexus otillfredsställada oro, hur ogjord, hur hemmastadd, din text blir ömt medmänsklig på ett lätt bekommande, berörande vis... romantik, javisst, men aldrig sjåpig...

väl avvägt!
2008-05-24

  Carola Zettergren
Mycket vackert!!!
2008-05-24

  NågonAnnans
Vackert!
2008-05-24

  aftermath
hämta-andan-sköna-rader-bokmäkes-typ
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris