Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsningar

när man tvingas leva under sina begränsningar


inser man hur stark
man faktiskt är

då behövs inte detdär du behöver
då behövs endast det du har




Övriga genrer av AnnaMy
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-25 13:00



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Mycken livsvisdom från en ung poet, begränsningar finns javisst och möjligheter finns om vi tar till vara på dem. Tänkvärd poesi, bravo!
2008-06-12

  Mats Henricson
Mycket Visa Ord, Väl Värda Att Notera.......
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy