Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad är det för dig?


Poesin


nattlik svärta på arket
där kaffefläckar täcker varje hörn
orden är lästa tusen gånger
där varje gång får en ny innebörd

det finns ingen som gör det som du sa jag
så att orden smakar
man får känna efter långt inuti
för att förstå ditt budskap

men tanken med allt vi gör sa du
är inte alltid att bevisa oss själv
det är att få dig
att tänka




Fri vers av AnnaMy
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-25 13:21



Bookmark and Share


  Sjoerovare
men tanken med allt vi gör sa du
är inte alltid att bevisa oss själv
det är att få dig
att tänka

du lyckas, i väldigt många av dina texter :)
2008-06-20

  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärda ord sprungna ur ungdomlig visdom och det gläder mig då det inger gott hopp om framtiden, bravo!
2008-05-26

  Bjarne Nordbö
Mycket väl nedplitat med stor närvaro och en närvarokänsla som heter duga. MVG.
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy