Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga

Regn samtidigt som solskenet glittrar

inuti själens bofasta plats

 

faller likt en fura

 

Vindar samtidigt som lugnet rår

inuti hjärtats pumpande liv

 

ramlar så osäkert ner

 

Tårar faller fast solen lever

fastnar i skuggsidans dalande färd




Fri vers av Cajsa
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-05-27 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg