Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från skyttegravar

sorgen är en krypskytt

ögonblicksbilderna
skjuts med ärtrör
mot axlar
som längtar mot himlen

de vecklas ut till molnbankar
och decennium

ja

en människa kan

implodera




Fri vers av Alfie M
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-27 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M