Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av memorys "Själens Spegel"


Tjärnen

I skogstjärnens svalg
darrar skenet och lyktorna
det är solen, i träden
som speglar den

skyarna skriker
som sten och gummi
tjärnen spricker
och ljuset tar slut




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-28 10:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En liten anstrykning av sience fiction men samtidigt förankrad i den mörka svenska tallskogen med dess gåtfulla tjärn som ruvar på hemligheter
2008-05-30

  Maria T
Alltså
jag tolkar detta som ett
blixtnedslag i tjärnen
2008-05-28

  anits VIP
Mycket vacker
talande poesi
2008-05-28

    Maria Malm
Mycket intryck vid en liten tjärn i skogen.
2008-05-28

  Daniel_78 VIP
många intryck här
ljud, ljus, lukt

tjärnen spricker riktigt najs
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö