om det så är att göra..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det så är att göra...


tänkvärt 25

 

"Det finns bara en liten del
av universum
som du kan vara säker på
att du kan förbättra
och det är

dig själv"




Fri vers av ia VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-28 14:21



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En sann och klok tanke! Försöker vi alla bli lite bättre så kanske världen också blir det...
2008-06-07

  Quasimodo
Klokt och sant för detta här !!!
2008-05-28

  AnnaMy
tänk vad så få ord kan bringa, fantasktisk som satte sig rätt i hjärtat
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP