Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme



Mitt där i alltet


vill du mig väl


Högt över alltet


skyddas min själ




Fri vers av berxper
Läst 404 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-28 18:22



Bookmark and Share


  Havsbris
,o) Suck ...

@---,----
2008-09-17

  Elin Katten Lo VIP
Lika fint som alltid.

Du är bra. Nu är jag varm.

x
2008-08-06

  Sofie Viktoria
Jag hoppas så. Fin.
2008-06-23

  mare VIP
..vackert...om själens skydd....
2008-05-31

  Mygg
En insikt att hålla fast vid.
Fin och hoppingivande.
2008-05-29

  Lilla My* VIP
Så varmt och vackert skrivet!
Dikt som inger en inre ro!!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper