Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt på gammalt vis.

livet är enkelt
för den som hoppas
på en morgondag

för oss andra
är det bäst att leva för idag
om morgondagen
dröjer




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-19 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand