Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bris från havets yta

 

Det kom en stilla bris mot mig

full av värme och omsorg

luften virvlade runt centrum

tankar spreds av kärlek i brisen

Så hände något

vinden vände fel väg

denna bris satte sig ner

med en ljudlös suck

Då önskade jag

att jag hade förmågan

att laga

och ge värmen åter

till denna ljuva fina

Havsbris...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 425 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-31 11:47



Bookmark and Share


  Stigfinnaren
Ack, så vacker och oskuldsfull brisen känns.
2008-06-04

  Mona*
En hyllning och känsla av medkänsla. Snyggt.
2008-06-02

  Thommy
Mycket vackert.
2008-06-01

  Lejonhjärtas poesi
Så vacker hyllning till denna havsbrisens strålande gudinna, härligt!
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Från bris till kris till bris igen
Ack, om jag var i Indien...
2008-05-31

  aftermath
gott med en varm bris
de brukar annars vara så kalla
omöjligt svårstyrd är bris
men i tanken helt möjlig
snyggt
2008-05-31

  Havsbris
glömde säga,

att brisen måsta
kännas himla
bekvämt att sitta
ner med dig nära
och bara vila även
i tystnad, man vet
att du finns där och
hör det osagt... ;o)
2008-05-31

  Quasimodo
Fint och sorgligt till förändringar när kärlekens vindar vänder och viljan för att behålla !!!
2008-05-31

  Havsbris
sådana varma ord
från vänner till vänner
kan rädda mina och allas
mindre vackra dagar...

En tår som rullar av
glädje är alltid varmare
än själv solens varm,
dina rader berör vännen
mer än du någon gång
kan ana!

God bless you
och tack
för så lagande och lindrande
förmåga, ingen kan bli utan
att känna sig rörd!!
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du