Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så en dag



ekofyllt tomrum

skriken for runt

så tyst


ingen älskade mig


ingen hörde

ingen såg skuggfiguren

alla blickade ner


men så en dag

älskade jag

åter


älskade mig själv


ingen såg ner

jag lyssnade


alla log




Fri vers av berxper
Läst 409 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-31 21:11



Bookmark and Share


  beam72
Vändingen i dikten säger så mycket
precis som när man upptäcker människors leenden omkring


mycket fint
2009-07-10

  Gunilla VIP
...älskade mig själv...

En resning
både inre
och yttre!

Ger effekt
även för mig
som läser
dina insiktsfulla
rader!
2008-06-23

  Mygg
Så fint du skriver! Vi speglar vårt inre i vår omvärld och vi måste börja där inne!!!
Håller med föregående skribent...har också saknat dig!
2008-06-02

  Elisabeth VIP
Fin din text är. Du skriver om livet och orden känns förankrade, de berör och smärtar. Fint uttryckt om hur det tunga också vänder.
2008-06-01

    papillon
Flera starka texter på rad, inte minst denna - och du, det är jäkla fint att hitta dig på sajten igen - jag har saknat dig!
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper