Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kablar och kilometer

Morgonen blir till dag och
jag undrar vad du gör.
Jag vill vara nära
och inte långt borta.

När jag ringer är du glad
i telefonen och vi pratar en stund.
Dessa kablar och kilometer
är så stora hinder
som svider så i mej ibland ,
att jag bara vill ta tåget till dej
och borra in mej i din famn.

Du underbara människa.
Jag är så glad för dej så
det anar du inte.




Fri vers av mjuk
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-31 21:25



Bookmark and Share


  Dessie 35
fint skrivet,..
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk