Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anakreonism nr 104

 

 

Låt aldrig kronan

växa större

än rötterna tål

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-02 10:14

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
En modern version av \"högmod går före fall\"?
2008-06-02

    ej medlem längre
Fantastiskt djup och väldigt klar insikt i dessa korta fraser! Ibland så tycks också sanningen vara så väldigt Enkel, och då särskilt i din tappning. Du verkar vara en synnerligen klok människa som verkligen har lärt något av livet och därmed också har något att lära ut till andra...Jag tackar för dessa visdomsord och bifogar en STOR applåd!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP