Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din änglafärd till himlen

Idag

två år sedan

 du tog din änglafärd mot himlen

 

Vaknade imorse

kände mina tårar av saknad

 

Minns din värme

skrattet som gjorde mig glad

Minns din omtanke

kärleken till alla människor på jorden

 

Du gjorde mitt liv värt att leva

du fanns där, du stöttade

 

Jag höll din hand

såg när du blev till en ängel

din färd till himlen

 

Farmor

jag tänker på dig idag

jag gråter mina tårar

 

Min saknad är stor




Fri vers av Cajsa
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-02 23:07



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Fint beskrivet om sorg och kärlek till nån man håller av och att mista det man älskar

Anna-Karin
2008-06-14

  Arcadia1
Saknaden är det svåraste att bära.
Jag saknar med dig.
Tröstar dig så gott jag kan.
Mitt hjärta är hos dig för en stund.
Det är allt jag kan göra.
...i min egen flod av tårar.
2008-06-05

  Ann-christin
Du får mig att börja gråta av denna fina text.
Jag vet hur det är att sakna.Du får komma ihåg
alla fina stunder.Var rädd om dig
2008-06-03

    Lindizz
Fina rader, hon finns med dig i hjärtat. Kram
2008-06-03

  Gunilla Karlsson
Hon finns med dig...
Kram
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg