Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robin kan ju vara namn på en kvinna likväl som en man!

 




7/6:Namnsdagslimerick till Robert och Robin

 

Robin sa: "När Robert kommer hit

säg då att jag är trött på all skit!

Och att namnet jag bär

blott gör honom vulgär

när han kallar mig hermafrodit!"

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-06 17:31

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Nej, Robin är alls icke androgynisk
så Robert är obildad, tafflig och cynisk.

Nej Robert skall alls icke Robin reta
om smeknamn och kortformer borde han veta

att Robin är kortform av Robertina
så Robert bör sluta att grina och flina.
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP