Endast för insatta :P men.. klart man kan, klart man gör ibland. "avståndet" mellan robot och människa kallar jag kvasimagi.. ;P (för det låter bra.. mer än att jag vet vad det är..)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast för insatta :P men.. klart man kan, klart man gör ibland. "avståndet" mellan robot och människa kallar jag kvasimagi.. ;P (för det låter bra.. mer än att jag vet vad det är..)


eremita mig en självlögn

 

 

~~

Eremita mig

 

genom din gräns

satt av förutfattad

tro

av mig ja av mig

 

undrar hur mycket som stämmer

verklig het verklighet

stämmer

sorgligt nog 

 

på så sätt

går jag själv

i min tro

om dig ja om dig

 

oantastbar

med lyktad

dörr

 

är jag feg

jag är feg, för första gången

riktigt feg

 

men gräns är gräns

vi ska tids nog

hoppa 

 

för enkelt

att vägen syna

gör villig till skandalös slyna

 

Eremit dock

val av tvång

 

backar mot

måne och sång

krama mig baklänges

 

när jag blundar

kränges skinnet av

 

för den orm jag är

har inte gjort nåt

nä jag har inte gjort nåt

hör jag eka barn

i mig 

 

äsping 

 

ser jag

flyr jag

voltar min runda

 

och ler ironiskt

åt spegel

för jag vet 

 

ännu en dag

lever jag 

~~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri