Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelmord och regnprognoser

 

Som barn jag ofta hörde att,

och nu min tanke svindlar:

"Om du vill fixa sommarregn

så skall du döda spindlar! "

o

Min skrivarlya är ett

veritabelt spindelhem.

Så nu har jag försökt

att likvidera alla dem!

o

Men himlen är alltjämt

långt mera blå än den är grå.

Om detta inte lyckas,

vem skall man då lita på?

o

Ty SMHI lovat flera

regn i de prognoser

som grundar sig på radar

och precisa diagnoser.

o

Men hittills har jag inte

sett en enda regntung sky!

Vad göra åt vår väderlek?

Det ger mig huvudbry!

o

Ge mig ett råd, o vädergud

för timmen känns så sen!

Och avfallskärlet börja bli

rätt fyllt av spindelben!




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-11 16:59

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Regn har här landat
så med spindelben
Du lär ha sandat...
Men kanske några
andra djur, Du i
burken blandat
2008-06-11

  Lyckohäxan Enediel
Haha...helskönt skrivet!
Stackars spindlarna...*ler*
Kanske en regndans vore något att prova?
2008-06-11

  TjejenSomGråterTyst
Den här gillar jag skarpt=)

jätte rolig...
Du ska veta att här i västerås så regnar det just nu=P
Riktigt regn inte nå små skurar...
Dropparna är större än min tummeXD

I alla fall så var den här dikten jätte härlig...
Så jag var bara tvungen att bokmärka å applådera=)
2008-06-11

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
ojojoj..*

Kom ner till Malmö vetja! de lär regna hela veckan , och som bonus får du lite storm på köpet, O M du har tur ;)
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP