Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta som brustit

Själ

vaknar upp

ensam och svag

 

Tårar

genom natten

runnit och torkat

 

Smärta

börjar kännas

tomhet och värdelöshet




Fri vers av Cajsa
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-12 17:14



Bookmark and Share


  friheten
Bra beskrivning
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg