Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svåra att förstå

Kärlek för alla

finns det

 

Ska man hoppas?

 

Glädje hos alla

upplevs det

 

Ska man önska?

 

Hopp för alla

finns det

 

Ska man be?

 

Frågor svåra att förstå

hjärtats tårar rinner

hoppas på svar




Fri vers av Cajsa
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-13 23:16



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Jättefint !
Och jo visst finns det kärlek för alla...men ibland är vägen dit snårig...och att finn sann kärlek är svårt. Den där äkta som är värd väntan.
2008-06-14

  Fånga dagen
klart det ska finnas kärlek och hopp för alla du ska känna hopp
du ska öppna ditt hjärta och fyllas med kärlek för att komma dit
måste man fylla på sig själv på sitt sätt det är svårt men inte omöjligt alls

Fin text
Anna-Karin
2008-06-14

  devilsangel
För att hitta kärleken måste man nog först älska sig själv, vilket är det svåraste av allt...Allting finns för alla, men man måste söka inom sig själv..
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg